Welcome To Young Internet Master

Kes Bunuh Diri Di Parkcity Mall Bintulu


dalam pukul 10 ke 11 pagi tadi, 30.July.2012, di bintulu sarawak, penduduk digemparkan dengan kejadian membunuh diri (commit suicide kata mat salleh) di bahagian parkcity mall bintulu, sarawak iaitu salah satu kawasan yang sibuk dengan orang yang sedang membeli-belah. Si pembunuh diri telah cuba bunuh diri di bintulu hingga menyebabkan muka si pembunuh diri hancur teruk. jalanraya dipenuhi dengan darah si pembunuh diri.

punca membunuh diri tidak dikenalpasti kerana baru terjadi pagi tadi. kawasan tersebut dipenuhi dengan Rela ku pujuk, dan bomba untuk cuba membawa si pembunuh diri ke hospital. tidak pasti samada si pembunuh diri mati atau tidak. untuk ketahui kes bunuh diri yang berada di bintulu ini, sudah pasti ada keluar di berita samada surat khabar cina ataupun melayu.

Atas permintaan orang ramai, gambar terpaksa di Hide dari post. tapi anda masih boleh melihat dengan menekan butang di bawah.

Klik pada Butang Show/Hide untuk melihat:

kita nantikan pada hari esok berita tentang beliau.

Extra News:
Akhirnya, berita si mangsa dengar-dengar dari facebook mangsa telah meninggal dunia. =(

Kes Bunuh Diri Di Parkcity Mall Bintulu 8out of 10 based on 15 ratings. 15 user reviews.

Subscribe for latest updates

Yimaster adalah Nickname sahaja tetapi saya tidaklah sepakar Nickname tersebut. Penulis tidak sekolah tinggi pada masa lalu. Penulis adalah penulis blog setengah masa (Ada banyak tugas lain juga) Young Internet Master yang mempunyai sedikit pengalaman sahaja (bukannya Pro pun) dalam SEO (Search Engine Optimization), dan Dunia Internet Marketing. Penulis yang berasal dari Malaysia akan menyentuh pelbagai topik-topik terkini di blog ini dari segi perkongsian software, berita terkini, SEO, trafik, hacking, internet marketing, Ebook percuma dan pelbagai lagi maklumat yang akan dikongsikan oleh penulis (Selagi Penulis Mampu). Dengan pengalaman yang tidak seberapa ini selama 2 tahun lebih menceburi dalam dunia internet membuatkan penulis berpuas hati dengan segala ilmu yang dimiliki penulis walaupun hidup ini tidak pernah puas. Penulis suka berkongsi kerana berkongsi itu menambahkan ilmu.Dapatkan update dari penulis melalui emel anda. Sekian.

Ikuti Saya Di Twitter Atau Like Facebook Or Google +

Author Box byLatest Hack 

Our Friends

Pengomen Yang Terbaik

Powered by Disqus
Subscribe
emailSubscribe to our mailing list to get the updates to your email inbox...
Delivered by FeedBurner | powered by blogtipsntricks

ABOUT YIMaster

SELAMAT DATANG KE LAMAN YOUNG INTERNET MASTER. YIMASTER ADALAH FOUNDER YOUNG INTERNET MASTER YANG MEMPUNYAI KEPAKARAN DALAM BIDANG TERTENTU IAITU DALAM SEO (Search Engine Optimization) DAN HACKING. PENULIS TELAH BERMULA SEMENJAK TAHUN 2009 LAGI DALAM DUNIA INTERNET. SEKARANG UMUR BLOG INI 2 TAHUN LEBIH SUDAH.JIKA ANDA BERMINAT DENGAN INFO TERKINI, RAHSIA INTERNET DAN TIPS-TIPS YANG TIADA DI BLOG LAIN SILA IKUT TWITTER PENULIS.

Google+ Badge

Return to top of page Copyright © 2012 | Master Converted into Blogger Template by Yimaster